Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Strežba sladoleda v gostinskem obratu (vprašanje številka 00197)

2.12.2010, Vir: Tržni inšpektorat RSČas branja: 3 minute

Vprašanje uporabnika in odgovor Tržnega inšpektorata Republike Slovenije navajamo v celoti.

Vprašanje številka 00197, objavljeno dne 2. 12. 2010

"Kakšne pogoje mora izpolnjevati gostinec, ki v okrepčevalnici nudi sladoled, ki ga sam pripravlja? Če poslujem v vrsti gostinskega obrata "bar", ali lahko gostom nudim sladoled, ki ga sam proizvajam, ali le sladoled, ki je v naprej pripravljen (npr. sladoled proizvajalca Ljubljanske mlekarne)?

 
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih